University

Wykład otwarty dr hab. Anastasii Shevchenko

 unnamed.png [32.13 KB]

 

Podkarpacki Oddział PTTŻ

w ramach cyklu wykładów otwartych

JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI -  ŚWIADOME ODŻYWIANIE

 

 

 

zaprasza  w dniu 21.01.2021 o godz. 15.00 na wykład

 

 

Bakery products and their enrichment with mineral substances for people who suffer from diabetes”

 

który wygłosi dr hab. Anastasiia Shevchenko

 

z Katedry Technologii Wyrobów Piekarskich i Cukierniczych

Narodowy Uniwersytet Technologii Żywności w Kijowie, Ukraina

 

Wykład będzie realizowany w formie on-line z użyciem platformy Zoom.

 

Link do wykładu:

 

https://zoom.us/j/97328683521?pwd=Tmdpa04rRnhqRkJ1WFFmS3FoZ2ZsZz09

Meeting ID: 973 2868 3521

Passcode: 362072

 

 

Zapraszamy PO PTTŻ

 

NUFT LOGO.png [19.71 KB]     National University of Food Technologies in Kiev, Ukraine

Go back