23.03.2022
zobacz więcej Dzień Technologa 2022
zobacz więcej Instytut TŻiŻ na Instagramie
21.03.2022
zobacz więcej Dzień Technologa - warsztaty dla szkół średnich w Instytucie Technologii Żywności i Żywienia
17.03.2022
zobacz więcej Wykład otwarty: Co warto wiedzieć na temat alergii pokarmowej i alergenów w żywności ?
08.03.2022
zobacz więcej Symboliczne czeki na granty w ramach PCI wręczone!
23.02.2022
zobacz więcej Nagroda Ministra Edukacji i Nauki dla Pani dr hab. inż. Małgorzaty Dżugan, prof. UR z Instytutu Technologii Żywności i Żywienia, Kolegium Nauk Przyrodniczych
21.02.2022
zobacz więcej Prof. Amin Mousavi Khaneghah z Universidade Estadual de Campinas, Sao Paulo w ITŻiŻC
10.02.2022
zobacz więcej Spotkanie dotyczące współpracy Instytutu TŻiŻC z zespołem portugalskich naukowców
01.02.2022
zobacz więcej Spektrometr masowy IVD MALDI Biotyper sirius
19.01.2022
zobacz więcej Wykład otwarty dr hab. Doroty Zielińskiej, prof. SGGW
17.01.2022
zobacz więcej Biuletyn PCI nr 4(6)2021 - wywiad z dr. inż. Tomaszem Cebulakiem
11.01.2022
zobacz więcej Spektrometr Ramanowski in Via Qontor
23.12.2021
zobacz więcej Życzenia świąteczne
17.12.2021
zobacz więcej Blisko 2 mln zł na realizację 6 grantów PCI w Instytucie TŻiŻ
14.12.2021
zobacz więcej Wykład otwarty prof. dr hab. inż. Anny Żbikowskiej