13.12.2021
zobacz więcej Międzynarodowy Konkurs Studenckich Prac Naukowych "Black Sea Science 2022"
10.12.2021
zobacz więcej Walne Zebranie Członków Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
03.12.2021
zobacz więcej Akcja charytatywna PIERNICZKI
22.11.2021
zobacz więcej AMBASADOR INNOWACYJNOŚCI 2021
15.11.2021
zobacz więcej Nowiny24_Studia w KNP - Technologia żywności i żywienie człowieka
04.11.2021
zobacz więcej Harmonogram cyklu wykładów otwartych JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI - ŚWIADOME ODŻYWIANIE
03.11.2021
zobacz więcej Delegacja z Hungarian University of Agriculture and Life Sciences w Gödöllő
21.10.2021
zobacz więcej Wykład otwarty dra hab. prof. UR Ireneusza Kapusty
18.10.2021
zobacz więcej Finansowanie projektu MINIATURA dla pani dr Doroty Grabek-Lejko
zobacz więcej Wizytacja naukowców z Chorwacji
15.10.2021
zobacz więcej Uczniowie szkół średnich z Rzeszowa oraz Jarosławia na warsztatach i wykładach w ITŻiŻ
14.10.2021
zobacz więcej Trendy w badaniach naukowych i wdrożeniowych ITŻiŻ w Aktualnościach TVP3
12.10.2021
zobacz więcej Walne Zebranie Członków Podkarpackiego Oddziału Towarzystwa Technologów Żywności
11.10.2021
zobacz więcej Dr inż. Greta Adamczyk - redaktorem specjalnego wydania w czasopiśmie Polymers
10.10.2021
zobacz więcej Instytut Technologii Żywności i Żywienia na Pikniku Nauki EKSPLORACJE 2021