12.12.2020
zobacz więcej Wykład Otwarty prof. dr. hab. Jaroslava Legáth
03.12.2020
zobacz więcej Zespół ds. Promocji w Instytucie Technologii Żywności i Żywienia
02.12.2020
zobacz więcej Wykład dla Narodowego Uniwersytetu Technologii Żywności w Kijowie
01.12.2020
zobacz więcej Środki na badania młodych naukowców i studenckich kół naukowych
26.11.2020
zobacz więcej Międzynarodowy Konkurs Studenckich Prac Naukowych „Black Sea Science 2021”
23.11.2020
zobacz więcej Dr hab. Ireneusz Kapusta, prof. UR, Dyrektor Instytutu Technologii Żywności i Żywienia Edytorem Gościnnym w specjalnym wydaniu czasopisma "Antioxidants"
05.11.2020
zobacz więcej JAKOŚĆ ŻYCIA W BIO-,TECH- I EKOSYSTEMACH – konferencja naukowa
04.11.2020
zobacz więcej Zmiana terminu wykładu (09.11.2020) dr. hab. inż. Piotra Kuźniara w ramach cyklu wykładów otwartych PTTŻ
28.10.2020
zobacz więcej Agro Food – Konferencja międzynarodowa/International conference
23.10.2020
zobacz więcej Nagroda dla Uniwersytetu Rzeszowskiego od Jossip Strosmayer University of Osijek / Award for the University of Rzeszów from Jossip Strosmayer University of Osijek
21.10.2020
zobacz więcej Tytuł profesora nauk ścisłych i przyrodniczych dla dr hab. Izabeli Anny Sadowskiej-Bartosz z Kolegium Nauk Przyrodniczych UR
14.10.2020
zobacz więcej Apifitoterapia - korzyści z połączenia miodu i ziół. Szkolenie on-line dla pszczelarzy!
13.10.2020
zobacz więcej Pracownicy Zakładu Ogólnej Technologii Żywności edytorami wydania specjalnego w czasopiśmie Polymers
02.10.2020
zobacz więcej dr hab. Maciej Balawejder, prof. UR - Liderem Uniwersytetu Rzeszowskiego za rok 2019 w dziedzinie: nauki ścisłe, przyrodnicze, inżynieryjno – techniczne i rolnicze
28.09.2020
zobacz więcej Referaty ustne dr inż. Grety Adamczyk i dr inż. Karoliny Pycia podczas międzynarodowej konferencji w Odessie