Aktualności
![](assets/images/3/chromatograf-0a6879c6.jpg)
Tytuł Profesora dla dr hab. Małgorzaty Dżugan
Niezmiernie miło nam poinformować, że Pani dr hab. Małgorzata Dżugan z Instytutu Technologii Żywności i Żywienia w Kolegium Nauk Przyrodniczych Uniwersytetu Rzeszowskiego postanowieniem Pana Prezydenta Andrzeja Dudy otrzymała tytuł profesora nauk rolniczych, w dyscyplinie technologia żywności i żywienia.
![](assets/images/9/31.01.ptt%C5%BC-4fde7bd5.jpg)
Wykład otwarty pt. "Pozyskiwanie i przetwarzanie wybranych surowców zielarskich"
W ramach cyklu wykładów „Jakość żywności - świadome odżywianie”, wtorek 31.01.2023 on-line.
zobacz więcej Wykład otwarty pt. "Pozyskiwanie i przetwarzanie wybranych surowców zielarskich"