Aktualności
Tytuł Profesora dla dr hab. Małgorzaty Dżugan
Niezmiernie miło nam poinformować, że Pani dr hab. Małgorzata Dżugan z Instytutu Technologii Żywności i Żywienia w Kolegium Nauk Przyrodniczych Uniwersytetu Rzeszowskiego postanowieniem Pana Prezydenta Andrzeja Dudy otrzymała tytuł profesora nauk rolniczych, w dyscyplinie technologia żywności i żywienia.
Wykład otwarty pt. "Pozyskiwanie i przetwarzanie wybranych surowców zielarskich"
W ramach cyklu wykładów „Jakość żywności - świadome odżywianie”, wtorek 31.01.2023 on-line.
zobacz więcej Wykład otwarty pt. "Pozyskiwanie i przetwarzanie wybranych surowców zielarskich"
Uniwersytet Rzeszowski otrzymał certyfikat EUROPEAN QUALITY CERTIFICATE® 2022 w kategorii Nauka za projekt RID
Uniwersytet Rzeszowski otrzymał certyfikat EUROPEAN QUALITY CERTIFICATE® 2022 w kategorii Nauka za projekt „Rozwój potencjału badawczego w obszarze nauk rolniczych Uniwersytetu Rzeszowskiego szansą dla gospodarki żywnościowej”