14.12.2022
zobacz więcej Wykład otwarty 20.12.2022 r. godz. 14.00 „Jakość żywności - świadome odżywianie”
12.12.2022
zobacz więcej Wykład otwarty 14.12.2022 r. godz. 11.00 on-line
09.12.2022
zobacz więcej Wykład otwarty 13.12.2022 r. "Rewolucja mikrobiologiczna – azot prosto z powietrza innowacją roku 2022!"
07.12.2022
zobacz więcej Ramowy Plan Działań dla Żywności i Rolnictwa Ekologicznego w Polsce na lata 2021– 2030
06.12.2022
zobacz więcej IV Konferencja Naukowa – Perspektywy dla Odnawialnych Źródeł Energii i Gospodarki Odpadami
zobacz więcej Medal dla Pani dr hab. inż. Małgorzaty Dżugan, prof. UR z okazji 100-lecia Polskiego Związku Pszczelarskiego
05.12.2022
zobacz więcej Obrona rozprawy doktorskiej mgr Izabeli Marty Szeląg
02.12.2022
zobacz więcej Webinar 06.12.2022 12:00 - 14:00: Co powinna zawierać umowa konsorcjum w Horyzoncie Europa
zobacz więcej Webinar "Jak przygotować wniosek w Horyzoncie Europa"
28.11.2022
zobacz więcej Uwaga Studenci KNP
zobacz więcej Dzień Maturzysty w Instytucie Technologii Żywności i Żywienia
25.11.2022
zobacz więcej Prof. dr hab. Krzysztof Kukuła prelegentem podczas Karpackiej Konferencji Ministerialnej
22.11.2022
zobacz więcej III Posiedzenie Panelu Nauk Inżynieryjno-Technicznych Rady Społeczno-Gospodarczej
21.11.2022
zobacz więcej Obrona rozprawy doktorskiej mgr inż. Natalii Żurek
zobacz więcej Wykład Prof. dra hab. inż. Artura Bednarkiewicza z Instytutu Niskich Temperatur i Badań Strukturalnych, PAN