Rada Instytutu Technologii Żywności i Żywienia

  1. dr hab. Irenuesz Kapusta, prof. UR (Dyrektor)
  2. dr inż. Joanna Kaszuba (Z-ca Dyrektora)
  3. dr hab. Grzegorz Bartosz
  4. dr hab. inż. Grażyna Jaworska
  5. dr hab. Miroslawa Kacaniova
  6. dr hab. inż. Czesław Puchalski
  7. dr hab. inż. Maciej Balawejder, prof. UR
  8. dr hab. inż. Małgorzata Dżugan, prof. UR
  9. dr hab. inż. Mariusz Rudy, prof. UR
  10. dr hab. Izabela Sadowska-Bartosz, prof. UR
  11. dr hab. inż. Zofia Sokołowicz, prof. UR
  12. dr hab. Włodzimierz Sybirny, prof. UR
  13. dr hab. inż. Jadwiga Topczewska, prof. UR
  14. dr hab. inż. Grzegorz Zaguła, prof. UR
  15. dr hab. inż. Agata Znamirowska, prof. UR
  16. dr inż. Anna Augustyńska-Prejsnar
  17. dr inż. Magdalena Buniowska
  18. dr inż. Tomasz Cebulak
  19. dr Maciej Kluz
  20. dr inż. Karolina Pycia
  21. mgr inż. Paweł Hanus
  22. mgr inż. Natalia Siwiec