Zmniejsz czcionkęZmniejsz czcionkę
Zwiększ czcionkęZwiększ czcionkę
Pomiń nawigację i przejdź do treści
Poczta
Kontakt
Biuletyn Informacji Publicznej
pl
PL
EN
UA
Uniwersytet Rzeszowski
Słowa kluczowe
Menu - górna belka
Pomiń nawigację i przejdź do treści
Wydział
Submenu
Aktualności
O Wydziale
Władze Wydziału
Strategia Rozwoju
Rada Wydziału
Rada Naukowa
Rada Dydaktyczna
Sprawy naukowe Wydziału
Działalność dydaktyczna
Pliki do pobrania
Wybory
Kontakt
Postępowania awansowe
Współpraca z otoczeniem
Współpraca międzynarodowa
Pracownicy Wydziału
Promocja Wydziału
Czytelnia Kampusu Zalesie
Studenckie koła naukowe
Jednostki naukowe
Submenu
Instytut Technologii Żywności i Żywienia
Instytut Nauk Rolniczych, Ochrony i Kształtowania Środowiska
Doktorant
Submenu
Ogłoszenia
Kontakt
Stypendia doktoranckie
Szkoła Doktorska
Student
Submenu
Kierunki studiów (programy, rozkłady, sylabusy)
Aktualności
Jakość kształcenia
Władze Dziekańskie
Stypendia, wsparcie finansowe, ubezpieczenia
Regulaminy, wzory pism, pliki do pobrania
Dziekanat
Dyżury i konsultacje pracowników
Wirtualna Uczelnia
Praca dyplomowa i egzamin dyplomowy 2024/2025
Strefa wsparcia
Koła naukowe
Przeniesienie z innej uczelni
Pomiń nawigację i przejdź do treści
Poczta
Kontakt
Biuletyn Informacji Publicznej
Zmniejsz czcionkę
Zwiększ czcionkę
PL
EN
UA
(Nowe okno)
(Link do innej strony)
(Nowe okno)
(Link do innej strony)
(Nowe okno)
(Link do innej strony)
(Nowe okno)
(Link do innej strony)
Struktura
Wydział Technologiczno-Przyrodniczy
Jednostki naukowe
Instytut Technologii Żywności i Żywienia
Struktura
Pomiń nawigację i przejdź do treści
Pracownia Biochemii Analitycznej
zobacz więcej
Zakład Bioenergetyki, Analizy Żywności i Mikrobiologii
zobacz więcej
Zakład Chemii i Toksykologii Żywności
zobacz więcej
Zakład Ogólnej Technologii Żywności i Żywienia Człowieka
zobacz więcej
Zakład Produkcji Zwierzęcej i Oceny Produktów Drobiarskich
zobacz więcej
Zakład Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego
zobacz więcej
Zakład Technologii Mleczarstwa
zobacz więcej
Pracownia Biochemii Analitycznej
zobacz więcej