Laboratorium Badań Innowacyjnych w Dietetyce
Kierownik:
dr hab. n. o zdr. inż. Katarzyna Dereń, prof. UR
Zastępca kierownika:
mgr Magdalena Zielińska
- dr hab. n. o zdr. Anna Bartosiewicz, prof. UR
- dr n. o zdr. Sara Jarmakiewicz - Czaja
- dr hab. n. o zdr. Edyta Łuszczki, prof.UR
- dr n. o zdr. Ewelina Polak - Szczybyło
- dr n. o zdr. Grzegorz Sobek
- dr n. o zdr. Aneta Sokal - Dembowska
- dr inż. Agnieszka Stępień
- mgr Agnieszka Dymek
- mgr Patrycja Giefert
- mgr Kacper Helma
- mgr Izabela Michońska
- mgr Magdalena Zielińska
- mgr Weronika Wojtoń - pracownik inżynieryjno-techniczny
Pracownia biochemii żywności
Koordynator: dr inż. Agnieszka Stępień
Pracownia technologii żywności
Koordynator: dr n. o zdr. Grzegorz Sobek
Pracowania nowoczesnych technologii w dietetyce klinicznej
Koordynator: dr Aneta n. o zdr. Sokal-Dembowska
Pracowania badań nad otyłością
Koordynator: dr n. o zdr. Ewelina Polak-Szczybyło
Pracowania żywienia klinicznego
Koordynator: dr n. o zdr. Sara Jarmakiewicz – Czaja