Laboratorium Badań Innowacyjnych w Dietetyce

Kierownik:

dr hab. n. o zdr. inż. Katarzyna Dereń, prof. UR

Zastępca kierownika:

mgr Magdalena Zielińska

  • dr hab. n. o zdr. Anna Bartosiewicz, prof. UR
  • dr n. o zdr. Sara Jarmakiewicz - Czaja
  • dr hab. n. o zdr. Edyta Łuszczki, prof.UR
  • dr n. o zdr. Ewelina Polak - Szczybyło
  • dr n. o zdr. Grzegorz Sobek
  • dr n. o zdr. Aneta Sokal - Dembowska
  • dr inż. Agnieszka Stępień
  • mgr Agnieszka Dymek
  • mgr Patrycja Giefert
  • mgr Kacper Helma
  • mgr Izabela Michońska
  • mgr Magdalena Zielińska
  • mgr Weronika Wojtoń - pracownik inżynieryjno-techniczny

Pracownia biochemii żywności

Koordynator: dr inż. Agnieszka Stępień

Pracownia technologii żywności

Koordynator: dr n. o zdr. Grzegorz Sobek

Pracowania nowoczesnych technologii w dietetyce klinicznej

Koordynator: dr Aneta n. o zdr. Sokal-Dembowska

Pracowania badań nad otyłością

Koordynator: dr n. o zdr. Ewelina Polak-Szczybyło

Pracowania żywienia klinicznego

Koordynator: dr n. o zdr. Sara Jarmakiewicz – Czaja