Kalendarz wydarzeń
27 kwietnia zapraszamy na kolejny wykład w ramach cyklu wykładów otwartych „Jakość żywności - świadome odżywianie”
Serdecznie zapraszamy na kolejny wykład w ramach cyklu wykładów otwartych organizowanych przez PO PTTŻ w dniu 27.04.2023 (czwartek) o godz. 15.00 na platformie ZOOM. „Jakość żywności - świadome odżywianie”
Wykład pt.: "Aminy biogenne w żywności - występowanie i zagrożenia"
wygłosi prof. dr hab. Joanna Stadnik
Prezes Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Zakład Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością
Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Link do rejestracji: Wykład otwarty PO PTTŻ prof. Joanna Stadnik "Aminy biogenne w żywności - występowanie i zagrożenia" (google.com)