Cykl kształcenia 2023-2026
Materiały do pobrania
- Pobierz plik Agroturystyka i żywność ekologiczna w dietetyce - niestacjonarne.pdf(192.3 KiB)
- Pobierz plik Analiza i ocena jakości żywności - niestacjonarne.pdf(214.7 KiB)
- Pobierz plik Analiza sensoryczna żywności - niestacjonarne.pdf(196.0 KiB)
- Pobierz plik Anatomia człowieka - niestacjonarne.pdf(208.4 KiB)
- Pobierz plik Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka-niestacjonarne.pdf(196.8 KiB)
- Pobierz plik Biochemia ogólna i żywności - niestacjonarne.pdf(195.5 KiB)
- Pobierz plik Chemia żywności - niestacjonarne.pdf(195.1 KiB)
- Pobierz plik Chirurgia bariatryczna - niestacjonarne.pdf(441.9 KiB)
- Pobierz plik Diagnostyka w dietetyce-niestacjonarne.pdf(194.0 KiB)
- Pobierz plik Dieta a płodność - niestacjonarne.pdf(229.3 KiB)
- Pobierz plik Dietetyka pediatryczna - niestacjonarne.pdf(234.2 KiB)
- Pobierz plik Dietetyka pediatryczna-ZP niestacjonarne.pdf(184.0 KiB)
- Pobierz plik Diety roślinne i alternatywne-niestacjonarne.pdf(201.8 KiB)
- Pobierz plik Dokumentacja żywieniowa - niestacjonarne.pdf(190.0 KiB)
- Pobierz plik Edukacja żywieniowa - niestacjonarne.pdf(158.9 KiB)
- Pobierz plik Epidemiologia-niestacjonarne.pdf(207.6 KiB)
- Pobierz plik Etyka i bioetyka - niestacjonarne.pdf(194.4 KiB)
- Pobierz plik Fizjologia człowieka - niestacjonarne.pdf(203.7 KiB)
- Pobierz plik Fizjologia wysiłku i treningu fizycznego żywienie w sporcie - niestacjonarne.pdf(199.1 KiB)
- Pobierz plik Genetyka z elementami nutrigenomiki - niestacjonarne.pdf(164.0 KiB)
- Pobierz plik Higiena żywności i żywienia - niestacjonarne.pdf(196.1 KiB)
- Pobierz plik Interakcje leków z żywnością - niestacjonarne.pdf(185.1 KiB)
- Pobierz plik Język angielski.pdf(220.8 KiB)
- Pobierz plik Język niemiecki - niestacjonarne.pdf(199.2 KiB)
- Pobierz plik Kliniczny zarys chorob zakaźnych- niestacjonarne.pdf(180.8 KiB)
- Pobierz plik Kliniczny zarys chorób podstawy alergologii-niestacjonarne.pdf(156.7 KiB)
- Pobierz plik Kliniczny zarys chorób wewnętrznych i geriatrii - niestacjonarne.pdf(142.6 KiB)
- Pobierz plik Kliniczny zarys chorób wieku dziecięcego - niestacjonarne.pdf(182.8 KiB)
- Pobierz plik Kwalifikowana pierwsza pomoc-niestacjonarne.pdf(232.5 KiB)
- Pobierz plik Metodologia badań naukowych - niestacjonarne.pdf(206.0 KiB)
- Pobierz plik Mikrobiologia ogólna i żywności - niestacjonarne.pdf(243.2 KiB)
- Pobierz plik Organizacja i zarządzanie w ochronie zdrowia - niestacjonarne.pdf(146.7 KiB)
- Pobierz plik Parazytologia-niestacjonarne.pdf(153.8 KiB)
- Pobierz plik Patomorfologia z patofizjologią - niestacjonarne.pdf(148.7 KiB)
- Pobierz plik Pedagogika - niestacjonarne.pdf(151.1 KiB)
- Pobierz plik Podstawy endokrynologii - niestacjonarne.pdf(201.1 KiB)
- Pobierz plik Podstawy farmakologii i farmakoterapii żywieniowej-niestacjonarne.pdf(188.7 KiB)
- Pobierz plik Podstawy komunikacji interpersonalnej i komunikacji z pacjentem-niestacjonarne.pdf(196.9 KiB)
- Pobierz plik Podstawy opieki nad chorym - niestacjonarne.pdf(221.8 KiB)
- Pobierz plik Podstawy przedsiębiorczości - niestacjonarne.pdf(196.4 KiB)
- Pobierz plik Podstawy żywienia człowieka - niestacjonarne.pdf(194.3 KiB)
- Pobierz plik Praktyka wakacyjna na oddziałach szpitalnych - niestacjonarne.pdf(208.5 KiB)
- Pobierz plik Praktyka wakacyjna z zakładach żywienia zbiorowego - niestacjonarne.pdf(206.6 KiB)
- Pobierz plik Praktyka zawodowa na oddziałach szpitalnych - niestacjonarne.pdf(215.9 KiB)
- Pobierz plik Praktyka zawodowa z podstaw opieki nad chorym - niestacjonarne.pdf(190.3 KiB)
- Pobierz plik Promocja zdrowia i stylu życia-niestacjonarne.pdf(230.3 KiB)
- Pobierz plik Psychologia ogólna-niestacjonarne.pdf(189.8 KiB)
- Pobierz plik Seminarium licencjackie - niestacjonarne23-26.pdf(188.8 KiB)
- Pobierz plik Socjologia - niestacjonarne.pdf(262.2 KiB)
- Pobierz plik Statystyka medyczna - niestacjonarne.pdf(196.3 KiB)
- Pobierz plik Technologia i produkcja potraw - niestacjonarne.pdf(203.5 KiB)
- Pobierz plik Technologia żywności i towaroznawstwo - niestacjonarne.pdf(227.8 KiB)
- Pobierz plik Technologie informacyjne - niestacjonarne.pdf(190.2 KiB)
- Pobierz plik Toksykologia ogólna i żywności-niestacjonarne.pdf(193.1 KiB)
- Pobierz plik Tradycje żywieniowe na świecie-niestacjonarne23-26.pdf(202.2 KiB)
- Pobierz plik Układanie jadłospisów przy użyciu kalkulatorów dietetycznych - niestacjonarne.pdf(203.4 KiB)
- Pobierz plik Ustawodawstwo żywieniowe - niestacjonarne.pdf(201.1 KiB)
- Pobierz plik Zdrowie publiczne-niestacjonarne.pdf(235.2 KiB)
- Pobierz plik Żywienie człowieka - st. niestacjonarne23-26.pdf(233.6 KiB)
- Pobierz plik Żywienie człowieka poradnia dietetyczna - niestacjonarne 23-26.pdf(202.3 KiB)
- Pobierz plik Żywienie kliniczne - st. niestacjonarne23-26.pdf(296.4 KiB)
- Pobierz plik Żywienie kliniczne Poradnia dietetyczna - niestacjonarne.pdf(205.8 KiB)
- Pobierz plik Żywienie kobiet ciężarnych i karmiących- niestacjonarne.pdf(199.4 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w chorobach metabolicznych i chorobach przewodu pokarmowego ZP-niestacjonarne.pdf(206.6 KiB)