Cykl kształcenia 2020-2023
Materiały do pobrania
- Pobierz plik Agroturystyka - stacjonarne.pdf(186.7 KiB)
- Pobierz plik Analiza i ocena jakości żywności - stacjonarne.pdf(214.7 KiB)
- Pobierz plik Dietetyka pediatryczna ZP - stacjonarne.pdf(200.3 KiB)
- Pobierz plik Analiza sensoryczna - stacjonarne.pdf(196.5 KiB)
- Pobierz plik Dokumentacja żywieniowa - stacjonarne.pdf(188.2 KiB)
- Pobierz plik Dietetyka pediatryczna - stacjonarne.pdf(210.0 KiB)
- Pobierz plik Epidemiologia-stacjonarne.pdf(190.7 KiB)
- Pobierz plik Farmakoterapia żywieniowa - stacjonarne.pdf(298.2 KiB)
- Pobierz plik Edukacja żywieniowa - stacjonarne.pdf(162.9 KiB)
- Pobierz plik Fizjologia wysiłku i treningu fizycznego żywienie w sporcie - stacjonarne.pdf(205.2 KiB)
- Pobierz plik Kwalifikowana pierwsza pomoc-stacjonarne.pdf(235.2 KiB)
- Pobierz plik Higiena żywności i żywienia - stacjonarne.pdf(196.0 KiB)
- Pobierz plik Interakcje leków z żywnością - stacjonarne.pdf(185.5 KiB)
- Pobierz plik Patomorfologia z patofizjologią - stacjonarne.pdf(160.5 KiB)
- Pobierz plik Metodologia badań naukowych - stacjonarne.pdf(237.9 KiB)
- Pobierz plik Położnictwo i ginekologia - stacjonarne.pdf(173.0 KiB)
- Pobierz plik Organizacja i zarządzanie w ochronie zdrowia - stacjonarne.pdf(194.6 KiB)
- Pobierz plik Praktyka zawodowa na oddziałach ginekologiczno - położniczych - stacjonarne.pdf(165.4 KiB)
- Pobierz plik Praktyka wakacyjna w domu pomocy społecznej (2 tyg) 2 rok-stacjonarne.pdf(236.0 KiB)
- Pobierz plik Praktyka wakacyjna w poradni dietetycznej (2 tyg) 2 rok - stacjonarne.pdf(166.8 KiB)
- Pobierz plik Praktyka wakacyjna na oddziałach dziecięcych (2 tyg) - stacjonarne.pdf(170.4 KiB)
- Pobierz plik Prawo i ekonomika w ochronie zdrowia - stacjonarne.pdf(177.4 KiB)
- Pobierz plik Praktyka zawodowa w dziale żywienia - stacjonarne.pdf(159.0 KiB)
- Pobierz plik seminarium LICENCJACKIE 2020-2023.pdf(147.2 KiB)
- Pobierz plik Praktyka zawodowa w oddziale i poradni chorób układu pokarmowego i chorób metabolicznych - PZ stacjonarne.pdf(154.9 KiB)
- Pobierz plik Technologia żywności i towaroznawstwo ZP i PZ- stacjonarne.pdf(220.0 KiB)
- Pobierz plik Sylabus DIETETYKA_2020-23_I stopie_ANG_stacjo.pdf(221.0 KiB)
- Pobierz plik Technologia żywności i towaroznawstwo - stacjonarne.pdf(211.0 KiB)
- Pobierz plik Statystyka medyczna- stacjonarne.pdf(197.2 KiB)
- Pobierz plik Układanie jadłospisów przy użyciu kalkulatorów dietetycznych - stacjonarne.pdf(206.7 KiB)
- Pobierz plik Toksykologia i bezpieczeństwo żywności - stacjonarne.pdf(198.4 KiB)
- Pobierz plik Ustawodawstwo żywieniowe - stacjonarne.pdf(319.7 KiB)
- Pobierz plik Tradycje żywieniowe na świecie-stacjonarne.pdf(193.0 KiB)
- Pobierz plik Żywienie kliniczne-poradnia dietetyczna ZP - stacjonarne.pdf(196.6 KiB)
- Pobierz plik Żywienie człowieka - stacjonarne.pdf(204.9 KiB)
- Pobierz plik Żywienie człowieka-poradnia-dietetyczna ZP-stacjonarne.pdf(201.8 KiB)
- Pobierz plik Zdrowie-publiczne-stacjonarne.pdf(222.6 KiB)
- Pobierz plik Żywienie-kliniczne-stacjonarne.pdf(299.4 KiB)
- Pobierz plik Żywienie kobiet w ciąży i połogu - ZP - stacjonarne.pdf(211.9 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w chorobach metabolicznych i chorobach przewodu pokarmowego ZP i PZ-stacjonarne .pdf(207.3 KiB)