Cykl kształcenia 2019-2021
Materiały do pobrania
- Pobierz plik Bezpieczeństwo żywienia kobiet ciężarnych, karmiących oraz niemowląt-stacjonarne.pdf(209.7 KiB)
- Pobierz plik Demografia i epidemiologia żywieniowa - stacjonarne.pdf(192.5 KiB)
- Pobierz plik Dietoprofilaktyka ch.zak.i niezak.-stacjonarne.pdf(198.4 KiB)
- Pobierz plik Edukacja i poradnictwo żywieniowe-stacjonarne.pdf(212.3 KiB)
- Pobierz plik Elektroniczna dokumentacja żywieniowa-stacjonarne.pdf(195.0 KiB)
- Pobierz plik Enologia-stacjonarne.pdf(213.7 KiB)
- Pobierz plik Epigenetyka - stacjonarne.pdf(185.3 KiB)
- Pobierz plik Fizjologia żywienia człowieka-stacjonarne.pdf(198.9 KiB)
- Pobierz plik Immunologia-stacjonarne.pdf(297.2 KiB)
- Pobierz plik Jakość i bezpieczeństwo żywności - stacjonarnedoc.pdf(196.6 KiB)
- Pobierz plik Komunikacja interpersonalna-stacjonarne.pdf(205.3 KiB)
- Pobierz plik Metodologia badań-stacjonarne.pdf(268.9 KiB)
- Pobierz plik Patofizjologia kliniczna-stacjonarne.pdf(184.3 KiB)
- Pobierz plik Praktyka wakacyjna na oddziałach szpitalnych, kuchni ogólnej oraz dziale żywienia (4 tyg) stacjonarne.pdf(202.3 KiB)
- Pobierz plik Praktyka-wakacyjna-w-stacji-sanitarno-epidemiologicznej-2-tyg - stacjonarne.pdf(255.1 KiB)
- Pobierz plik Praktyki w poradni dietetycznej i na oddziałach szpitalnych - stacjonarne.pdf(162.2 KiB)
- Pobierz plik Produkacja potraw i towaroznawstwo - stacjonarne.pdf(214.8 KiB)
- Pobierz plik Promocja zdrowia-stacjonarne.pdf(241.9 KiB)
- Pobierz plik Przechowalnictwo-stacjonarne.pdf(197.6 KiB)
- Pobierz plik Psychodietetyka-stacjonarne.pdf(187.2 KiB)
- Pobierz plik Psychologia kliniczna-stacjonarne.pdf(165.6 KiB)
- Pobierz plik Środki-spożywcze-specjalnego-przeznaczenia-i-suplementy-diety-stacjonarne.pdf(195.9 KiB)
- Pobierz plik Statystyka w badaniach żywieniowych-stacjonarne.pdf(201.0 KiB)
- Pobierz plik Substancje dodatkowe do żywności-stacjonarne.pdf(202.9 KiB)
- Pobierz plik Sylabus DIETETYKA_2019-21_II stopie_ANG_stacjo.pdf(195.3 KiB)
- Pobierz plik Sylabus Dzikie Rośliny Jadalne - Stacjonarne.pdf(221.9 KiB)
- Pobierz plik Układanie jadłospisów metodami komputerowymi-stacjonarne.pdf(157.0 KiB)
- Pobierz plik Ustawodawstwo żywnościowo-żywieniowe i polityka wyżywienia-stacjonarne.pdf(191.7 KiB)
- Pobierz plik Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach-stacjonarne.pdf(190.9 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w chorobach układu krążenia - stacjonarne.pdf(213.3 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w cukrzycy - stacjonarne.pdf(203.0 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w sporcie i turystyce-stacjonarne.pdf(189.4 KiB)