Cykl kształcenia 2021-2023
Materiały do pobrania
- Pobierz plik Bezpieczeństwo żywienia kobiet ciężarnych, karmiących oraz niemowląt-stacjonarne.pdf(217.2 KiB)
- Pobierz plik Bezpieczeństwo-żywienia-kobiet-ciężarnych-karmiących-oraz-niemowląt-ZP-stacjonarne.pdf(299.0 KiB)
- Pobierz plik Demografia i epidemiologia żywieniowa - stacjonarne.pdf(192.2 KiB)
- Pobierz plik Diagnostyka laboratoryjna-stacjonarne.pdf(186.3 KiB)
- Pobierz plik Dietoprofilaktyka-stacjonarne.pdf(203.5 KiB)
- Pobierz plik Dzikie Rośliny Jadalne - stacjonarne.pdf(230.6 KiB)
- Pobierz plik Edukacja i poradnictwo żywieniowe - stacjonarne.pdf(218.2 KiB)
- Pobierz plik Edukacja i poradnictwo żywieniowe ZP - stacjonarne.pdf(192.0 KiB)
- Pobierz plik Elektroniczna dokumentacja żywieniowa-ST.pdf(193.0 KiB)
- Pobierz plik Enologia - stacjonarne.pdf(210.3 KiB)
- Pobierz plik Epigenetyka - stacjonarne.pdf(184.5 KiB)
- Pobierz plik Fizjologia żywienia człowieka - stacjonarne.pdf(278.0 KiB)
- Pobierz plik Immunologia - stacjonarne.pdf(282.8 KiB)
- Pobierz plik Jakość i bezpieczeństwo żywności-stacjonarnedoc.pdf(201.0 KiB)
- Pobierz plik Komunikacja interpersonalna - stacjonarne.pdf(201.6 KiB)
- Pobierz plik Metodologia badań - stacjonarne.pdf(237.6 KiB)
- Pobierz plik Ochrona własności intelektualnej - stacjonarne.pdf(190.9 KiB)
- Pobierz plik Patofizjologia kliniczna-stacjonarne.pdf(184.4 KiB)
- Pobierz plik Praktyka wakacyjna na oddziałach szpitalnych, kuchni ogólnej oraz dziale żywienia (4 tyg) stacjonarne.pdf(202.3 KiB)
- Pobierz plik Praktyka-wakacyjna-w-stacji-sanitarno-epidemiologicznej-2-tyg - stacjonarne.pdf(255.0 KiB)
- Pobierz plik Praktyki w poradni dietetycznej i na oddziałach szpitalnych - stacjonarne.pdf(162.1 KiB)
- Pobierz plik Produkacja potraw i towaroznawstwo - stacjonarne.pdf(207.8 KiB)
- Pobierz plik Promocja zdrowia - stacjonarne.pdf(199.9 KiB)
- Pobierz plik Przechowalnictwo - stacjonarne.pdf(188.5 KiB)
- Pobierz plik Psychodietetyka - stacjonarne.pdf(208.4 KiB)
- Pobierz plik Psychologia kliniczna - stacjonarne.pdf(148.2 KiB)
- Pobierz plik seminarium mgr 2021-2023.pdf(153.9 KiB)
- Pobierz plik Środki spożywcze specjalnego przeznaczenia medycznego i suplementy diety - stacjonarne.pdf(192.5 KiB)
- Pobierz plik Statystyka w badaniach żywieniowych- stacjonarne.pdf(198.4 KiB)
- Pobierz plik Substancje dodatkowe do żywności - stacjonarne.pdf(198.3 KiB)
- Pobierz plik Sylabus DIETETYKA_2021-23_II stopie_ANG_stacjo.pdf(119.2 KiB)
- Pobierz plik Układanie jadłospisów metodami komputerowymi-stacjonarne.pdf(206.8 KiB)
- Pobierz plik Ustawodawstwo żywnościowo-żywieniowe i polityka wyżywienia - stacjonarne.pdf(319.7 KiB)
- Pobierz plik Zarządzanie i marketing - stacjonarne.pdf(196.7 KiB)
- Pobierz plik Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach-stacjonarne.pdf(193.9 KiB)
- Pobierz plik Żywienie dojelitowe i pozajelitowe-stacjonarne.pdf(198.7 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w chorobach skóry i alergicznych - stacjonarne.pdf(230.9 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w chorobach układu krążenia - stacjonarne.pdf(213.8 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w cukrzycy - stacjonarne.pdf(200.9 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w onkologii - stacjonarne.pdf(265.9 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w pediatrii - stacjonarne.pdf(204.8 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w sporcie i turystyce - stacjonarne.pdf(261.0 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w stanach chorobowych - stacjonarne.pdf(203.5 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w stanach chorobowych- ZP stacjonarne.pdf(209.6 KiB)
- Pobierz plik Żywność-funkcjonalna-stacjonarne.pdf(190.9 KiB)