Cykl kształcenia 2023-2025
Materiały do pobrania
- Pobierz plik Bezpieczeństwo żywienia kobiet ciężarnych, karmiących i niemowląt - ZP - stacjonarne.pdf(330.1 KiB)
- Pobierz plik Bezpieczeństwo żywienia kobiet ciężarnych, karmiących oraz niemowląt-stacjonarne.pdf(234.7 KiB)
- Pobierz plik Demografia i epidemiologia żywieniowa - stacjonarne.pdf(204.4 KiB)
- Pobierz plik Diagnostyka-laboratoryjna-stacjonarne.pdf(248.7 KiB)
- Pobierz plik Dietoprofilaktyka-stacjonarne.pdf(215.5 KiB)
- Pobierz plik Dzikie Rośliny Jadalne - stacjonarne.pdf(244.2 KiB)
- Pobierz plik Edukacja i poradnictwo żywieniowe-stacjonarne.pdf(186.3 KiB)
- Pobierz plik Edukacja i poradnictwo żywieniowe ZP - stacjonarne.pdf(206.4 KiB)
- Pobierz plik Elektroniczna dokumentacja żywieniowa ZP -stacjonarne.pdf(253.2 KiB)
- Pobierz plik Enologia - stacjonarne.pdf(261.0 KiB)
- Pobierz plik Epigenetyka-stacjonarne.pdf(232.4 KiB)
- Pobierz plik Fizjologia żywienia człowieka - stacjonarne.pdf(320.8 KiB)
- Pobierz plik Immunologia - stacjonarne.pdf(227.4 KiB)
- Pobierz plik Jakość i bezpieczeństwo żywności-stacjonarne.pdf(238.4 KiB)
- Pobierz plik Komunikacja interpersonalna - stacjonarne.pdf(273.9 KiB)
- Pobierz plik Metodologia badań - stacjonarne.pdf(304.9 KiB)
- Pobierz plik Ochrona własności intelektualnej - stacjonarne.pdf(186.6 KiB)
- Pobierz plik Patofizjologia kliniczna-stacjonarne.pdf(208.7 KiB)
- Pobierz plik Praktyka wakacyjna na oddziałach szpitalnych, kuchni ogólnej oraz dziale żywienia (4 tyg) stacjonarne.pdf(214.7 KiB)
- Pobierz plik Praktyka wakacyjna w stacji sanitarno-epidemiologicznej 2 tyg - stacjonarne.pdf(323.8 KiB)
- Pobierz plik Praktyki w poradni dietetycznej i na oddziałach szpitalnych - stacjonarne.pdf(190.3 KiB)
- Pobierz plik Produkacja potraw i towaroznawstwo - stacjonarne.pdf(307.7 KiB)
- Pobierz plik Promocja zdrowia i stylu życia-stacjonarne.pdf(237.2 KiB)
- Pobierz plik Przechowalnictwo-stacjonarne.pdf(265.4 KiB)
- Pobierz plik Psychodietetyka - stacjonarne.pdf(250.4 KiB)
- Pobierz plik Psychologia kliniczna - stacjonarne.pdf(221.4 KiB)
- Pobierz plik Statystyka w badaniach żywieniowych - stacjonarne.pdf(336.8 KiB)
- Pobierz plik Substancje dodatkowe do żywności - stacjonarne.pdf(317.0 KiB)
- Pobierz plik Sylabus Dietetyka_2023-25_II st_ stacj_ANG.pdf(272.3 KiB)
- Pobierz plik Układanie-jadłospisów-metodami-komputerowymi-stacjonarne.pdf(145.2 KiB)
- Pobierz plik Ustawodawstwo żywnościowo-żywieniowe i polityka wyżywienia - stacjonarne.pdf(225.0 KiB)
- Pobierz plik Zarządzanie i marketing - stacjonarne.pdf(280.4 KiB)
- Pobierz plik Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach-stacjonarne.pdf(234.0 KiB)
- Pobierz plik Zywienie-w-pediatrii-stacjonarne.pdf(314.3 KiB)
- Pobierz plik Środki spożywcze specjalnego przeznaczenia medycznego i suplementy diety - stacjonarne.pdf(207.3 KiB)
- Pobierz plik Żywienie-w-onkologii-stacjonarne.pdf(212.4 KiB)
- Pobierz plik Żywienie dojelitowe i pozajelitowe-stacjonarne.pdf(301.8 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w chorobach skóry i alergicznych - stacjonarne.pdf(309.7 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w chorobach układu krążenia - stacjonarne.pdf(245.3 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w cukrzycy - stacjonarne.pdf(238.0 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w sporcie i turystyce - stacjonarne.pdf(223.1 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w stanach chorobowych - stacjonarne.pdf(277.0 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w stanach chorobowych- ZP stacjonarne.pdf(288.0 KiB)
- Pobierz plik Żywność funkcjonalna - stacjonarne.pdf(257.0 KiB)