Aktualności
Obrona pracy doktorskiej mgr inż. Katarzyny Szajnar
Miło nam poinformować, że w dniu 24.09.2020r. Pani mgr inż. Katarzyna Szajnar z sukcesem obroniła stopień doktora w dziedzinie nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia człowieka w specjalności technologia mleka.
Obrona obyła się na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie.
Promotorem rozprawy doktorskiej zatytułowanej
„Fortyfikacja związkami wapnia i magnezu mlecznych napojów fermentowanych”
była Pani dr hab. inż. Agata Znamirowska prof. UR.
Recenzenci pracy doktorskiej:
Prof. dr hab. inż. Jacek Domagała, Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie
Dr hab. inż. Justyna Żulewska, prof. UWM, Katedra Mleka i Zarządzania Jakością, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.
Serdecznie gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów!