Aktualności

Instytut Technologii Żywności i Żywienia na Pikniku Nauki EKSPLORACJE 2021

W dniach 08-10.10.2021 odbył się w Rzeszowie Piknik Nauki EKSPLORACJE podczas, którego Instytut Technologii Żywności zaprezentował warsztaty praktyczne. Przy naszym stanowisku odnotowaliśmy tłumy osób zainteresowanych naszą ofertą edukacyjną, a jedną z osób honorowych goszczącą nasze stanowisko był Prezydent Miasta Rzeszowa. W programie Instytut TŻiŻ zaprezentował pokazy m.in. z chemii żywności, technologii tłuszczowców, technologii gastronomicznej czy też żywienia człowieka.

Dziękujemy wszystkim za zaangażowanie się w dzisiejszy dzień promocji Naszego Instytutu: Pani Prorektor KNP prof. Idalii Kasprzyk, Panu Dyrektorowi prof. UR Ireneuszowi Kapuście, prof. UR Grzegorzowi Zagule, Paniom Doktor: Katarzynie Rolf, Annie Pasternakiewicz, Monice Tomczyk, Joannie Kaszubie, Jagodzie Żurek, Renacie Stanisławczyk, Panom Doktorom: Michałowi Miłkowi, Radosławowi Józefczykowi, Bogdanowi Saletnikowi i Maciejowi Kluzowi, Naszym najmłodszym pracownikom, Pani Mgr Natalii Żurek i szczególnie Panu mgr Pawłowi Hanusowi, naszym Doktorantom mgr Karolinie Mroczek i mgr Miłoszowi Pastuszczakowi. Dziękujemy kierownikowi projektu RID prof. Czesławowi Puchalskiemu za finansowe wsparcie warsztatów! Dziękujemy wszystkim Wam, którzy uczestniczyliście w naszych warsztatach, bo bez Was nie ma to sensu i zapraszamy na studia Technologia Żywności i Żywienie Człowieka

 

 

 

 

wstecz