Aktualności

Wykład otwarty dra hab. Ireneusza Kapusty

 pttz.jpg [28.37 KB]

 

Podkarpacki Oddział PTTŻ

w ramach cyklu wykładów otwartych

JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI -  ŚWIADOME ODŻYWIANIE

 

 

 

zaprasza  w dniu 20.05.2021 o godz. 17.00 na wykład

 

 

„New methods for cacao processing and quality analysis”

 

który wygłosi dr Edgar Perez Esteve

 

z Katedry Technologii Żywności, Żywienia i Nauk o żywności,

Politechnika w Walencji, Hiszpania

 

Wykład będzie realizowany w formie on-line z użyciem platformy Zoom.

 

 

Link do wykładu:

Join Zoom Meeting

 

https://zoom.us/j/98357316547?pwd=SXc1dERraXEyaS9KMVI4b2N5akFyUT09

Meeting ID: 983 5731 6547

Passcode: 185463

 

Zapraszamy PO PTTŻ

 

wstecz