Aktualności

Wykład otwarty dr Ewy Ciszkowicz

 pttz.jpg [28.37 KB]

 

Podkarpacki Oddział PTTŻ

w ramach cyklu wykładów otwartych

JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI -  ŚWIADOME ODŻYWIANIE

 

 

zaprasza  w dniu 21.04.2021 o godz. 15.00 na wykład

 

 

„Flawonoidy w żywności - aspekt mikrobiologiczny”

 

który wygłosi dr  Ewa Ciszkowicz

 

 

z Katedry Biotechnologii i Bioinformatyki Wydziału Chemicznego Politechniki Rzeszowskiej

 

Wykład będzie realizowany w formie on-line z użyciem platformy Zoom.

Link do wykładu:

Join Zoom Meeting

https://zoom.us/j/96923838788?pwd=VzUxOG1TUEZ3MHhDSlhIUzdqcXV6Zz09

Meeting ID: 969 2383 8788

Passcode: 260587

 

 

Zapraszamy PO PTTŻ

 

wstecz