Aktualności
Wykład otwarty dr hab. Anastasii Shevchenko
|
Podkarpacki Oddział PTTŻ w ramach cyklu wykładów otwartych JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI - ŚWIADOME ODŻYWIANIE
|
zaprasza w dniu 21.01.2021 o godz. 15.00 na wykład
„Bakery products and their enrichment with mineral substances for people who suffer from diabetes”
który wygłosi dr hab. Anastasiia Shevchenko
z Katedry Technologii Wyrobów Piekarskich i Cukierniczych Narodowy Uniwersytet Technologii Żywności w Kijowie, Ukraina
Wykład będzie realizowany w formie on-line z użyciem platformy Zoom.
Link do wykładu:
https://zoom.us/j/97328683521?pwd=Tmdpa04rRnhqRkJ1WFFmS3FoZ2ZsZz09 Meeting ID: 973 2868 3521 Passcode: 362072
Zapraszamy PO PTTŻ
|
National University of Food Technologies in Kiev, Ukraine