Aktualności
Wykład otwarty dr inż. Katarzyny Neffe-Skocińskiej w ramach PO PTTŻ
Serdecznie zapraszamy na kolejny wykład w ramach cyklu wykładów otwartych organizowanych przez PO PTTŻ.
„Jakość żywności - świadome odżywianie”W dniu 21 marca 2024, o godz. 15.00 na platformie ZOOM
wykład pt.:
Bakterie kwasu octowego w przemyśle spożywczym i biotechnologii
wygłosi dr inż. Katarzyna Neffe-Skocińska
Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności
Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Prosimy o rejestrację na wykład za pomocą formularza: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc_TZu_7FSPVhcBWlJo9so0NMOol6l2mrEiCb4LZnYH0KROEA/viewform?usp=sf_link
Link do spotkania zostanie rozesłany ok. godzinę przed wykładem