Aktualności

Wykład otwarty dr inż. Katarzyny Neffe-Skocińskiej w ramach PO PTTŻ

Serdecznie zapraszamy  na kolejny wykład w ramach cyklu wykładów otwartych„Jakość żywności - świadome odżywianie” organizowanych przez PO PTTŻ.

W dniu 21 marca 2024, o godz. 15.00 na platformie ZOOM

wykład pt.:

Bakterie kwasu octowego w przemyśle spożywczym i biotechnologii

wygłosi dr inż. Katarzyna Neffe-Skocińska

Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności

Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

 

Prosimy o rejestrację na wykład za pomocą formularza: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc_TZu_7FSPVhcBWlJo9so0NMOol6l2mrEiCb4LZnYH0KROEA/viewform?usp=sf_link

Link do spotkania zostanie rozesłany ok. godzinę przed wykładem

wstecz