Aktualności

Wykład otwarty dr inż. Magdaleny Buniowskiej

 pttz.jpg [28.37 KB]

 

Podkarpacki Oddział PTTŻ

w ramach cyklu wykładów otwartych

JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI -  ŚWIADOME ODŻYWIANIE

 

 

zaprasza  w dniu 25.03.2021 o godz. 15.00 na wykład

 

 

„Metody analityczne określania biodostępności składników żywności”

 

który wygłosi dr inż. Magdalena Buniowska

 

 

z Zakładu Technologii Mleczarstwa

Instytutu Technologii Żywności i Żywienia Uniwersytetu Rzeszowskiego

 

Wykład będzie realizowany w formie on-line z użyciem platformy Zoom.

 

 

Link do wykładu:

 

https://zoom.us/j/92371932704?pwd=SUQ1QXhBVVVXeEJLVGFETGZJbWdEQT09

 

Meeting ID: 923 7193 2704

Passcode: 181162

 

 

Zapraszamy PO PTTŻ

 

wstecz