Aktualności

Wykład Otwarty prof. dr. hab. Jaroslava Legáth

 unnamed.png [32.13 KB]

 

Podkarpacki Oddział PTTŻ

w ramach cyklu wykładów otwartych

JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI -  ŚWIADOME ODŻYWIANIE

 

 

zaprasza  w dniu 17.12.2020 o godz. 15.00 na wykład  

 

„Ryzyko związane z występowaniem pozostałości pestycydów

w żywności”  

 

Wykład wygłosi prof. dr hab. Jaroslav Legáth

1Kierownik Katedry Farmakologii i Toksykologii, Uniwersytet Medycyny Weterynaryjnej i Farmacji w Koszycach, Słowacja

2 Laboratorium Referencyjne ds. Pestycydów w Koszycach, Słowacja

3Zakład Biotechnologii i Bioinformatyki, Wydział Chemiczny Politechniki Rzeszowskiej

 

wykład będzie realizowany w formie on-line z użyciem platformy Zoom.

 

Link do wykładu:

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/98532902652?pwd=S1JZaWJHbi8xbmh0Zk1KTmRmRkNOQT09

Meeting ID: 985 3290 2652
Passcode: 656578

 

Zapraszamy PO PTTŻ

 

wstecz