Aktualności
Wykład Otwarty prof. dr. hab. Jaroslava Legáth
|
Podkarpacki Oddział PTTŻ w ramach cyklu wykładów otwartych JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI - ŚWIADOME ODŻYWIANIE
|
zaprasza w dniu 17.12.2020 o godz. 15.00 na wykład
„Ryzyko związane z występowaniem pozostałości pestycydów w żywności”
Wykład wygłosi prof. dr hab. Jaroslav Legáth 1Kierownik Katedry Farmakologii i Toksykologii, Uniwersytet Medycyny Weterynaryjnej i Farmacji w Koszycach, Słowacja 2 Laboratorium Referencyjne ds. Pestycydów w Koszycach, Słowacja 3Zakład Biotechnologii i Bioinformatyki, Wydział Chemiczny Politechniki Rzeszowskiej
wykład będzie realizowany w formie on-line z użyciem platformy Zoom.
Link do wykładu: Join Zoom Meeting
Zapraszamy PO PTTŻ
|