Aktualności
Wykład otwarty prof. dr hab. inż. Anny Żbikowskiej
|
Podkarpacki Oddział PTTŻ w ramach cyklu wykładów otwartych JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI - ŚWIADOME ODŻYWIANIE
|
zaprasza w dniu 16.12.2021 o godz. 15.00 na wykład
„Izomery trans kwasów tłuszczowych - historia i współczesność ”
który wygłosi prof. dr hab. inż. Anna Żbikowska
Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych Katedra Technologii i Oceny Żywności Instytut Technologii Żywności Wydział Technologii Żywności SGGW w Warszawie
Wykład będzie realizowany w formie on-line z użyciem platformy Zoom.
Link do wykładu: Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/91004300928?pwd=VXovTFVwbVdjWStiR1NlUVdZT1RMdz09 Meeting ID: 910 0430 0928 Passcode: 057917
Zapraszamy PO PTTŻ
|