Aktualności
Wykład otwarty dra hab. inż. Krystiana Marszałka
|
Podkarpacki Oddział PTTŻ w ramach cyklu wykładów otwartych JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI - ŚWIADOME ODŻYWIANIE |
zaprasza w dniu 20.12.2022 o godz. 14.00 na wykład
„Produkty owocowe i warzywne utrwalane pod wysokim ciśnieniem ”
który wygłosi dr hab. inż. Krystian Marszałek Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowy Instytut Badawczy Uniwersytet Rzeszowski, Instytut Technologii Żywności i Żywienia
Wykład będzie realizowany w formie on-line z użyciem platformy Zoom. Prosimy o rejestrację na wykład za pomocą formularza: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSey4GOEBPe.../viewform... Parametry logowania zostaną rozesłane do zarejestrowanych osób na podane w formularzu adresy e-mailowe ok. 1 godzinę przed planowanym wykładem.
Zapraszamy PO PTTŻ |