14.10.2021
zobacz więcej Trendy w badaniach naukowych i wdrożeniowych ITŻiŻ w Aktualnościach TVP3
12.10.2021
zobacz więcej Walne Zebranie Członków Podkarpackiego Oddziału Towarzystwa Technologów Żywności
11.10.2021
zobacz więcej Dr inż. Greta Adamczyk - redaktorem specjalnego wydania w czasopiśmie Polymers
10.10.2021
zobacz więcej Instytut Technologii Żywności i Żywienia na Pikniku Nauki EKSPLORACJE 2021
04.10.2021
zobacz więcej Termin rejestracji na konferencje przedłużony do 08.10.2021 r.
zobacz więcej Powitanie Studentów I roku TŻiŻC
01.10.2021
zobacz więcej Uroczysta inauguracja roku akademickiego 2021/2022
30.09.2021
zobacz więcej Inauguracja w Kolegium Nauk Przyrodniczych
21.09.2021
już 15.10.2021 r.
zobacz więcej Konferencja naukowa "Człowiek - Żywność - Środowisko"
10.09.2021
zobacz więcej XXI międzynarodowa konferencja naukowa „Risk Factors of Food Chain”
09.09.2021
zobacz więcej Najlepszy poster podczas 56 th Croatian & 16 th International Symposium on Agriculture
06.09.2021
zobacz więcej Dr hab. Ireneusz Kapusta, prof. UR, Edytorem Gościnnym w specjalnym wydaniu czasopisma "Molecules"
01.09.2021
zobacz więcej International Conference "Human – Nutrition – Environment”
zobacz więcej Pozytywna ocena PKA dla kierunku technologia żywności i żywienie człowieka
18.08.2021
zobacz więcej Krzyż Kawalerski Orderu Odrodzenia Polski dla prof. Czesława Puchalskiego