29.12.2020
zobacz więcej Kolegium Nauk Przyrodniczych żegna prof. dra hab. inż. Marka Zina
23.12.2020
zobacz więcej Badania studentów SKN FERMENT nagrodzone
22.12.2020
zobacz więcej Życzenia Świąteczne
14.12.2020
zobacz więcej Pracownicy KNP wśród 2% badaczy najbardziej rozpoznawalnych na świecie ...
12.12.2020
zobacz więcej Wykład Otwarty prof. dr. hab. Jaroslava Legáth
03.12.2020
zobacz więcej Zespół ds. Promocji w Instytucie Technologii Żywności i Żywienia
02.12.2020
zobacz więcej Wykład dla Narodowego Uniwersytetu Technologii Żywności w Kijowie
01.12.2020
zobacz więcej Środki na badania młodych naukowców i studenckich kół naukowych
26.11.2020
zobacz więcej Międzynarodowy Konkurs Studenckich Prac Naukowych „Black Sea Science 2021”
23.11.2020
zobacz więcej Dr hab. Ireneusz Kapusta, prof. UR, Dyrektor Instytutu Technologii Żywności i Żywienia Edytorem Gościnnym w specjalnym wydaniu czasopisma "Antioxidants"
05.11.2020
zobacz więcej JAKOŚĆ ŻYCIA W BIO-,TECH- I EKOSYSTEMACH – konferencja naukowa
04.11.2020
zobacz więcej Zmiana terminu wykładu (09.11.2020) dr. hab. inż. Piotra Kuźniara w ramach cyklu wykładów otwartych PTTŻ
28.10.2020
zobacz więcej Agro Food – Konferencja międzynarodowa/International conference
23.10.2020
zobacz więcej Nagroda dla Uniwersytetu Rzeszowskiego od Jossip Strosmayer University of Osijek / Award for the University of Rzeszów from Jossip Strosmayer University of Osijek
21.10.2020
zobacz więcej Tytuł profesora nauk ścisłych i przyrodniczych dla dr hab. Izabeli Anny Sadowskiej-Bartosz z Kolegium Nauk Przyrodniczych UR