14.10.2020
zobacz więcej Apifitoterapia - korzyści z połączenia miodu i ziół. Szkolenie on-line dla pszczelarzy!
13.10.2020
zobacz więcej Pracownicy Zakładu Ogólnej Technologii Żywności edytorami wydania specjalnego w czasopiśmie Polymers
02.10.2020
zobacz więcej dr hab. Maciej Balawejder, prof. UR - Liderem Uniwersytetu Rzeszowskiego za rok 2019 w dziedzinie: nauki ścisłe, przyrodnicze, inżynieryjno – techniczne i rolnicze
28.09.2020
zobacz więcej Referaty ustne dr inż. Grety Adamczyk i dr inż. Karoliny Pycia podczas międzynarodowej konferencji w Odessie
zobacz więcej Obrona pracy doktorskiej mgr inż. Katarzyny Szajnar
03.09.2020
zobacz więcej Dr inż. Joanna Kaszuba kierowniekiem kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - kadencja 2020-2024
02.09.2020
zobacz więcej Dr inż. Karolina Pycia Prodziekanem w Kolegium Nauk Przyrodniczych
24.08.2020
zobacz więcej Realizacja projektu w ramach Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014–2020
13.08.2020
zobacz więcej Rekrutacja na rok akademicki 2020/2021
19.06.2020
zobacz więcej Oferta pracy dla doktoranta w projekcie SONATA-BIS
18.06.2020
zobacz więcej Dr hab. Izabela Sadowska-Bartosz, prof. UR w SFFR-Europe
17.06.2020
zobacz więcej Stypendium dla dra inż. Tomasza Piechowiaka
19.05.2020
zobacz więcej Grant badawczy w Instytucie
06.06.2020
zobacz więcej Dyrektor Instytutu kadencja 2020-2024
18.05.2020
zobacz więcej dr Maciej Kluz ekspertem NAWA