13.03.2024
zobacz więcej Wykład otwarty dr inż. Katarzyny Neffe-Skocińskiej w ramach PO PTTŻ
08.03.2024
zobacz więcej Sukces Studenckich Kół Naukowych Instytutu Technologii Żywności i Żywienia
29.02.2024
zobacz więcej Wykład otwarty mgr inż. Karoliny Mroczek w ramach PO PTTŻ
22.02.2024
zobacz więcej Udział ITŻiŻ i SKN TŻ FERMENT na targach edukacyjnych
16.02.2024
zobacz więcej Uroczystość promocji doktorskich i habilitacyjnych w Uniwersytecie Rzeszowskim
08.02.2024
zobacz więcej Międzynarodowe spotkanie projektowe online w ramach projektu Erasmus+ InGUPS
30.01.2024
zobacz więcej Prof. dr hab. inż. Grażyna Jaworska powołana do Polskiej Komisji Akredytacyjnej
zobacz więcej Nasz ekspert o zdrowych nawykach żywieniowych w telewizji
zobacz więcej Nowy Zarząd Studenckiego Koła Naukowego Technologów Żywności "Ferment"
22.01.2024
zobacz więcej Wykład otwarty dr Goran Zdunic w ramach PO PTTŻ
18.01.2024
zobacz więcej Seminarium pszczelarskie
16.01.2024
zobacz więcej Warsztaty dla uczniów Zespołu Szkół Spożywczych
03.01.2024
zobacz więcej Zaproszenie do udziału w Seminarium pszczelarskim
21.12.2023
zobacz więcej Uniwersytet Rzeszowski został wyróżniony prestiżową Nagrodą Jakości – European Quality Certificate Gold 2023