Ogłoszenia
INFORMACJE
Szanowni Państwo,
W sytuacji zagrożenia epidemicznego podjęliśmy decyzję o zawieszeniu realizacji cyklu wykładów przewidzianych na semestr letni 2019/2020 aż do odwołania.
W załączniku lista odwołanych wykładów,
Organizatorzy
Podkarpacki Oddział PTTŻ
Materiały do pobrania
Kontynuacja cyklu wykładów otwartych "Jakość żywności -Świadome odżywianie"
w semestrze letnim 2018/2019 (szczegóły w załączniku)
Kontynuacja cyklu wykładów otwartych "Jakość żywności - Świadome odżywianie"
w semestrze zimowym 2018/2019.
W dniu 25 października o godz. 15. w sali 108 (bud. D9) odbędzie się pierwszy po wakacyjnej przerwie wykład otwarty w ramach cyklu "Jakość żywności -Świadome odżywianie".
Wykład nt. Miód w kuchni - wczoraj i dziś wygłosi dr inż. Monika Tomczyk z Katedry Chemii i Toksykologii Żywności naszego Wydziału.
Zachęcamy do uczestnictwa w tym oraz kolejnych wykładach (szczegóły w załączniku)
Kontynuacja cyklu JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI - ŚWIADOME ODŻYWIANIE w letnim semestrze 2014/2015 (program)
Konferencja Sekcji Młodej Kadry PTTŻ odbędzie się na Wydziale Biologiczno-Rolniczym Uniwersytetu Rzeszowskiego w dniach 14-15 maja 2015. Szczegóły na stronie https://sites.google.com/site/conferencepttz/
Informacja z Zarządu Głównego PTTŻ: W dniach 20-21 czerwca br w Warszawie odbędzie się konferencja na temat GMO. PTTŻ jest partnerem jej organizacji. Szczegóły znajdują się na stronie internetowej: http://gmo2013-mityirzeczywistosc.com/
KONFERENCJE 2014 r
- https://colloque.inra.fr/cost_infogest_icfd2014
- https://sites.google.com/site/conferencefbp2014/
- Konferencjia naukowa pt. „Wdrożenie osiągnięć naukowych w zakresie prawidłowego żywienia, w celu zmniejszenia epidemii otyłości i innych przewlekłych chorób niezakaźnych oraz zmniejszenia wydatków na ochronę zdrowia, przez Komisję Europejską i Światową Organizację Zdrowia”
V SYMPOZJUM NAUKOWYM „Probiotyki w żywności“