Rada Instytutu Technologii Żywności i Żywienia

L.p Rada Instytutu Technologii Żywności i Żywienia
1 dr hab. inż. Grzegorz Zaguła, prof. UR   (Dyrektor)
2 dr inż. Renata Stanisławczyk (Z-ca Dyrektora)
3 prof. dr hab. inż. Maciej Balawejder
4 prof. dr hab. inż. Małgorzata Dżugan
5 prof. dr hab. inż. Grażyna Jaworska
6 prof. dr hab. inż. Czesław Puchalski
7 prof. dr hab. Izabela Sadowska-Bartosz
8 prof. dr hab. inż. Zofia Sokołowicz
9 dr hab. Ireneusz Kapusta, prof. UR
10 dr hab. inż. Tomasz Piechowiak, prof. UR
11 dr hab. inż. Mariusz Rudy, prof. UR
12 dr hab. Bogdan Saletnik, prof. UR
13 dr hab. inż. Jadwiga Topczewska, prof. UR
14 dr hab. inż. Agata Znamirowska - Piotrowska, prof. UR
15 dr inż. Greta Adamczyk
16 dr inż. Anna Augustyńska-Prejsnar
17 dr inż. Marcin Bajcar
18 dr inż. Paweł Hanus
19 dr inż. Małgorzata Pawlos
20 dr inż. Monika Tomczyk
21 dr inż. Janusz Mroczek