Rada Naukowa Dyscypliny Technologii Żywności i Żywienia

 

L.p Rada Naukowa Dyscypliny Technologii Żywności i Żywienia
1 dr hab. inż. Grzegorz Zaguła, prof. UR   (Dyrektor)
2 prof. dr hab. inż. Maciej Balawejder
3 prof. dr hab. Grzegorz Bartosz
4 prof. dr hab. inż. Małgorzata Dżugan
5 prof. dr hab. inż. Grażyna Jaworska
6 prof. dr hab. inż. Czesław Puchalski
7 prof. dr hab. Izabela Sadowska-Bartosz
8 prof. dr hab. inż. Zofia Sokołowicz
9 dr hab. Ireneusz Kapusta, prof. UR
10 dr hab. inż. Tomasz Piechowiak, prof. UR
11 dr hab. inż. Mariusz Rudy, prof. UR
12 dr hab. Bogdan Saletnik, prof. UR
13 dr hab. inż. Jadwiga Topczewska, prof. UR
14 dr hab. inż. Agata Znamirowska - Piotrowska, prof. UR