Rada Naukowa Dyscypliny Technologii Żywności i Żywienia
L.p | Rada Naukowa Dyscypliny Technologii Żywności i Żywienia |
1 | dr hab. inż. Grzegorz Zaguła, prof. UR (Dyrektor) |
2 | prof. dr hab. inż. Maciej Balawejder |
3 | prof. dr hab. Grzegorz Bartosz |
4 | prof. dr hab. inż. Małgorzata Dżugan |
5 | prof. dr hab. inż. Grażyna Jaworska |
6 | prof. dr hab. inż. Czesław Puchalski |
7 | prof. dr hab. Izabela Sadowska-Bartosz |
8 | prof. dr hab. inż. Zofia Sokołowicz |
9 | dr hab. Ireneusz Kapusta, prof. UR |
10 | dr hab. inż. Tomasz Piechowiak, prof. UR |
11 | dr hab. inż. Mariusz Rudy, prof. UR |
12 | dr hab. Bogdan Saletnik, prof. UR |
13 | dr hab. inż. Jadwiga Topczewska, prof. UR |
14 | dr hab. inż. Agata Znamirowska - Piotrowska, prof. UR |