Aktualności
Wykład otwarty 20.12.2022 r. godz. 14.00 „Jakość żywności - świadome odżywianie”
Szanowni Państwo,
Serdecznie zapraszamy na kolejny wykład w ramach cyklu wykładów otwartych „Jakość żywności - świadome odżywianie” organizowanych przez PO PTTŻ, który odbędzie się w dniu 20.12.2022 (wtorek) o godz. 14.00 na platformie ZOOM.
Wykład pt.: "Produkty owocowe i warzywne utrwalane pod wysokim ciśnieniem" wygłosi
dr hab. inż. Krystian Marszałek, INSTYTUT BIOTECHNOLOGII PRZEMYSŁU ROLNO-SPOŻYWCZEGO im. prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowy Instytut Badawczy
Uniwersytet Rzeszowski, Instytut Technologii Żywności i Żywienia
Prosimy o rejestrację na wykład za pomocą formularza: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSey4GOEBPek6HEzLHHjUwh6GvZh_mU5vb-4HtvA2SZ19iNo0Q/viewform?fbclid=IwAR0mWL7Rz-d9F_13gc8mflP1hhdytOc0NF_hwAUtYy1x1q2R-SdV_nvlyf8