Aktualności
Wykład otwarty: Co warto wiedzieć na temat alergii pokarmowej i alergenów w żywności ?
Szanowni Państwo,
Serdecznie zapraszamy w nowym semestrze na kolejny wykład w ramach cyklu wykładów otwartych
„Jakość żywności – świadome odżywianie” organizowanych przez PO PTTŻ.
w dniu 24.03.2022 (czwartek) o godz. 15.00 na platformie ZOOM.
wykład pt: "Co warto wiedzieć na temat alergii pokarmowej i alergenów w żywności ?" wygłosi
Prof. UPP dr hab. Dorota Piasecka-Kwiatkowska
(Katedra Biochemii i Analizy Żywności Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Prosimy o rejestrację na wykład za pomocą FORMULARZA
Parametry logowania zostaną rozesłane do zarejestrowanych osób
na podane w formularzu adresy e-mailowe ok. 1 godzinę przed planowanym wykładem.
Z poważaniem
Dr Maciej Kluz
Prezes PO PTTŻ