Aktualności

Wykład otwarty: Czekolada - zmiany surowcowe i technologiczne

Plakat.jpg [969.72 KB]

 

Szanowni Państwo,

Serdecznie zapraszamy w nowym semestrze na kolejny wykład w ramach cyklu wykładów otwartych
„Jakość żywności - świadome odżywianie” organizowanych przez PO PTTŻ.

w dniu 20.04.2022 (środa) o godz. 15.00 na platformie ZOOM.

wykład pt: "Czekolada - zmiany surowcowe i technologiczne" wygłosi

prof. dr hab. inż. Agnieszka Kita
Przewodnicząca Rady Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

Prosimy o rejestrację na wykład za pomocą FORMULARZA

Parametry logowania zostaną rozesłane do zarejestrowanych osób
na podane w formularzu adresy e-mailowe ok. 1 godzinę przed planowanym wykładem.

Z poważaniem
Dr Maciej Kluz
Prezes PO PTTŻ

 

wstecz