Aktualności
Wykład otwarty: Czekolada - zmiany surowcowe i technologiczne
Szanowni Państwo,
Serdecznie zapraszamy w nowym semestrze na kolejny wykład w ramach cyklu wykładów otwartych
„Jakość żywności - świadome odżywianie” organizowanych przez PO PTTŻ.
w dniu 20.04.2022 (środa) o godz. 15.00 na platformie ZOOM.
wykład pt: "Czekolada - zmiany surowcowe i technologiczne" wygłosi
prof. dr hab. inż. Agnieszka Kita
Przewodnicząca Rady Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Prosimy o rejestrację na wykład za pomocą FORMULARZA
Parametry logowania zostaną rozesłane do zarejestrowanych osób
na podane w formularzu adresy e-mailowe ok. 1 godzinę przed planowanym wykładem.
Z poważaniem
Dr Maciej Kluz
Prezes PO PTTŻ