Studia I stopnia/ stacjonarne
Rok I (Rok akademicki 2020/2021)
- Ekologia.pdf
- Finanse i rachunkowość.pdf
- Grafika inżynierska.pdf
- J.angielski.pdf
- J.niemiecki.pdf
- Matematyka.pdf
- Mikro- i makroekonomia.pdf
- Ochrona własności intelektuanej.pdf
- Prawa fizyki w logistyce.pdf
- Prawo gospodarcze.pdf
- Produkcja roślinna.pdf
- Produkcja surowców roślinnych.pdf
- Produkcja surowców zwierzęcych.pdf
- Produkcja zwierzęca.pdf
- Statystyka.pdf
- Technologia informacyjna.pdf
- Wstęp do logistyki.pdf
- Zarządzanie środowiskiem.pdf
Rok II (Rok akademicki 2021/2022)
- Bazy danych i systemy informatyczne.pdf
- Choroby przechowalnicze.pdf
- Eurologistyka.pdf
- Infrastruktura i technologie magazynowe żywności.pdf
- Inżynieria systemów produkcji.pdf
- Kształtowanie jakości żywności.pdf
- Logistyka w programach UE.pdf
- Maszynoznawstwo ogólne.pdf
- Opakowania produktów spożywczych.pdf
- Optymalizacja jakości produktów rolno-spożywczych.pdf
- Produkcja i przechowalnictwo żywności.pdf
- Produkcja oraz systemy przechowywania surowców i żywności.pdf
- Rolnicza przestrzeń produkcyjna w logistyce.pdf
- Systemy gospodarowania w rolnictwie.pdf
- Systemy pakowania.pdf
- Szkodniki magazynowe.pdf
- Transport.pdf
PRZEDMIOT DO WYBORU I
- Konwencjonalne i niekonwencjonalne systemy utrwalania żywności.pdf
- Podstawy prawa żywnościowego.pdf
- Środowiskowe uwarunkowania w produkcji zwierzęcej.pdf
- Woda w żywności.pdf
Rok III (Rok akademicki 2022/2023)
- Dobrostan zwierząt a jakość produktów pochodzenia zwierzęcego.pdf
- Ekologistyka.pdf
- Etyka biznesu.pdf
- Geoinformacja w sektorze rolno-spożywczym.pdf
- GIS w logistyce.pdf
- Glony jako surowce i produkty akwakultury.pdf
- Infrastruktura transportu.pdf
- Komputerowe wspomaganie logistyki.pdf
- Logistyka transportu zwierząt gospodarskich
- Logistyka zaopatrzenia i dystrybucji.pdf
- Marketing produktów spożywczych.pdf
- Metodologia badan naukowych.pdf
- Metody biochemiczne w ocenie żywności.pdf
- Obrót zwierzętami i produktami pochodzenia.pdf
- Seminarium inżynierskie.pdf
- Spedycja w gospodarce żywnościowej.pdf
- Substancje bioaktywne w procesach produkcji i przechowywania żywności.pdf
- Systemy logistyczne w funkcjonowaniu przedsiębiorstw rolno-spożywczych.pdf
- Systemy zarządzania w produkcji żywności.pdf
- Środowiskowe uwarunkowania gospodarki rybackiej.pdf
- Usługi logistyczne.pdf
- Wprowadzenie do badan naukowych.pdf
- Zarządzanie przedsiębiorstwem.pdf
PRZEDMIOTY DO WYBORU II:
- Badania opinii konsumentów.pdf
- Koncentraty spożywcze.pdf
- Pakowanie i dystrybucja żywności minimal.pdf
- Zagrożenia sanitarne w obrocie żywnością.pdf