Dla studenta
Koordynator praktyk:
dr inż. Małgorzata Pawlos
e-mail: mpawlos@ur.edu.pl
pok. 5 bud. D10
ul. Ćwiklińskiej 2D, 35-601 Rzeszów
Dokumentacja dotycząca programowej praktyki zawodowej
- Regulamin organizacji i odbywania programowych praktyk zawodowych - obowiązuje od 1.X.2023 r.
- Załącznik 1 - TŻiŻC
- Załącznik 3.1 - oświadczenie - instytucja
- Załącznik 3.2 - oświadczenie NNW
- Załącznik 3.3 - dziennik praktyk
- Załącznik 3.4 - formularz oceny
- Załącznik 3.5 - wzór wniosku
Dodatkowa dokumentacja:
- Załącznik A - sprawozdanie z przebiegu programowej praktyk zawodowej - strona tytułowa
- Załącznik A1 - Sprawozdanie z programowej praktyki zawodowej - zaliczenie praktyki na podstawie aktywności zawodowej
- Załącznik B - zalecenia do sprawozdania z programowej praktyki zawodowej
- Sylabus - Praktyka zawodowa - Technologia żywności
- Sylabus - Praktyka zawodowa - Żywienie człowieka
(login i hasło takie jak do MS Teams)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------