Analiza żywności
ROK I (Rok akademicki 2019/2020 i 2020/2021)
- Analityka żywności pochodzenia roślinnego.pdf
- Analityka żywności pochodzenia zwierzęcego.pdf
- Analiza chromatograficzna i walidacja metod.pdf
- Analiza mikrobiologiczna żywności.pdf
- Marketing produktów spożywczych.pdf
- Metodologia badań naukowych żywności.pdf
- Modelowanie jakości produktów.pdf
- Polityka wyżywienia ludności.pdf
- Pracownia magisterska.pdf
- Prawa autorskie i patentowe.pdf
- Procesy enzymatyczne w produkcji żywności.pdf
- Seminarium magisterskie.pdf
- Współczesne kierunki w analizie żywności.pdf
- Współczesne trendy w inżynierii przemysłu spożywczego.pdf
- Żywienie człowieka we współczesnym świecie.pdf
- Żywność ekologiczna.pdf
PRZEDMIOT DO WYBORU:
- Analityka substancji smakowo-zapachowych.pdf
- Analiza składników bioaktywnych.pdf
- Funkcjonalne napoje mleczne.pdf
- Wygodna i funkcjonalna żywność z drobiu i jaj.pdf
- Żywność tradycyjna i regionalna.pdf
ROK II (Rok akademicki 2020/2021)
- Analiza zafałszowań żywności.pdf
- Analiza zagrożeń zdrowotnych żywności.pdf
- Metody fizyczne w analizie żywności.pdf
- Pracownia magisterska.pdf
- Seminarium magisterskie.pdf