Żywienie człowieka w gastronomii
ROK I (Rok akademicki 2019/2020 i 2020/2021)
- Marketing produktów spożywczych.pdf
- Metodologia badań naukowych żywności.pdf
- Modelowanie jakości produktów.pdf
- Nowe trendy w gastronomii.pdf
- Obróbka kulinarna mięsa i jaj.pdf
- Polityka wyżywienia ludności.pdf
- Pracownia magisterska.pdf
- Prawa autorskie i patentowe.pdf
- Procesy enzymatyczne w produkcji żywności.pdf
- Seminarium magisterskie.pdf
- Współczesne kierunki w analizie żywności.pdf
- Współczesne trendy w inżynierii przemysłu spożywczego.pdf
- Wyposażenie zakładów gastronomicznych.pdf
- Żywienie człowieka we współczesnym świecie.pdf
- Żywienie wybranych grup ludności.pdf
- Żywność ekologiczna.pdf
PRZEDMIOT DO WYBORU:
- Dietetyczne wyroby ciastkarskie i cukiernicze.pdf
- Grzyby jako żywność w żywieniu człowieka.pdf
- Piwowarstwo.pdf
- Potrawy z drobiu i jaj.pdf
- Prozdrowotne właściwości miodów i innych produktów pszczelich.pdf
ROK II (Rok akademicki 2020/2021)
- Obsługa konsumenta.pdf
- Organizacja żywienia zbiorowego.pdf
- Pracownia magisterska.pdf
- Projektowanie zakładów gastronomicznych.pdf
- Seminarium magisterskie.pdf