Żywność prozdrowotna
ROK I (Rok akademicki 2019/2020 i 2020/2021)
- Marketing produktów spożywczych.pdf
- Metodologia badań naukowych żywności.pdf
- Modelowanie jakości produktów.pdf
- Polityka wyżywienia ludności.pdf
- Pracownia magisterska.pdf
- Prawa autorskie i patentowe.pdf
- Procesy enzymatyczne w produkcji żywności.pdf
- Seminarium magisterskie.pdf
- Trendy w produkcji żywności bioaktywnej.pdf
- Współczesne kierunki w analizie żywności.pdf
- Współczesne trendy w inżynierii przemysłu spożywczego.pdf
- Żywienie człowieka we współczesnym świecie.pdf
- Żywność dietetyczna.pdf
- Żywność ekologiczna.pdf
- Żywność probiotyczna.pdf
- Żywność wzbogacona.pdf
PRZEDMIOT DO WYBORU:
- Prebiotyki w przemyśle spożywczym.pdf
- Prozdrowotne właściwości miodów i innych produktów pszczelich.pdf
- Właściwości prozdrowotne nasion i orzechów.pdf
- Żywność tradycyjna i regionalna.pdf
ROK II (Rok akademicki 2020/2021)
- Analiza składników biologicznie aktywnych w żywności.pdf
- Pracownia magisterska.pdf
- Projektowanie produktu prozdrowotnego.pdf
- Prozdrowotna żywność z mięsa i jaj.pdf
- Seminarium magisterskie.pdf