Dr Anna Bartosiewicz

  • Jednostka:
    Instytut Nauk o Zdrowiu, Kolegium Nauk Medycznych
  • Budynek: G-5, Warzywna 1A
  • Pokój: 228
  • Nr telefonu: +48 17 8518965
  • Email: [email protected]
  • ORCID: 0000-0003-2359-7818
  • Konsultacje dla studentów: piątek 14.00-15.30

Informacje

Adiunkt naukowo-dydaktyczny, Instytut Nauk o Zdrowiu, Uniwersytet Rzeszowski

Wykształcenie:

  • Studia magisterskie, kierunek Pielęgniarstwo, Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach
  • Studia podyplomowe, Pedagogika, Uniwersytet Rzeszowski
  • Studia podyplomowe, Dietetyka i planowanie żywienia, Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania, Rzeszów

Praca naukowa związane z analizą czynników ryzyka rozwoju chorób niezakaźnych w różnych grupach wiekowych oraz rozwojem kompetencji wśród pielęgniarek w Polsce.
Autor i współautorką ponad 60 publikacji naukowych, włączając publikacje w Lancet czy Nature. Łączny Impact Factor wynosi 470,874, Index Hirscha h=12.

Udział w grantach i projektach badawczych:

  • Visegrad Fund - 2023
  • MINIATURA 7 – 2023
  • Undergraduate Medical University Module in Nutrition: Connecting health and nutrition to help reduce non-communicable diseases, ERASMUS+ Programme 2020-2024

Assistant Professor of science-didactic position, Institute of Health Sciences of Rzeszow University

Education:

  • Master’s degree in nursing, Medical University of Silesia in Katowice
  • Postgraduate studies in Pedagogy, University of Rzeszów
  • Postgraduate studies in Dietetics and Nutrition Planning, University of Information Technology and Management in Rzeszów

Scientific work related to the analysis of risk factors of non-communicable diseases and advancement of competencies among nurses in Poland. Author and co-author of over 60 scientific publications, including works published in The Lancet and Nature. The total Impact Factor amounts to 470.874, with an h-index of 12.

Grants and research projects:

  • Visegrad Fund - 2023
  • MINIATURA 7 - 2023
  • Undergraduate Medical University Module in Nutrition: Connecting health and nutrition to help reduce non-communicable diseases, implemented under the ERASMUS+ Programme 2020-2024

Publikacje