Archiwum aktualności
Podkarpacki Oddział PTTŻ zaprasza na cykl wykładów otwartych "JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI - ŚWIADOME ODŻYWIANIE".
|
Podkarpacki Oddział PTTŻ zaprasza na cykl wykładów otwartych
|
|
JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI - ŚWIADOME ODŻYWIANIE WYDZIAŁ BIOLOGICZNO-ROLNICZY UNIWERSYTETU RZESZOWSKIEGO
Ul. Zelwerowicza 9 s.108 (aula) godz. 15.00
|
||
22 października 2015 |
„Ekstrakty z nasion owoców jagodowych, pozyskiwane w warunkach nadkrytycznego CO2, jako cenny surowiec kosmetyczny” Dr inż. Elżbieta Sikora Katedra Technologii Chemicznej i Procesów Rafineryjnych Instytut Chemii i Technologii Organicznej Politechnika Krakowska |
|
19 listopada 2015 |
„Tradycyjne podkarpackie smaki” Krzysztof Zieliński Dyrektor ds. promocji Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju i Promocji Podkarpacia PRO CARPATHIA |
|
17 grudnia 2015 |
„Holistyczne odżywianie, czyli jak opóźnić zegar biologiczny?” Dr inż. Tomasz Cebulak Katedra Technologii i Oceny Jakości Produktów Roślinnych Wydział Biologiczno-Rolniczy UR |
|
21 stycznia 2016 |
„Makarony instant jako przykład żywności wygodnej” Dr inż. Katarzyna Marciniak-Łukasiak Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych Katedra Technologii Żywności, Wydział Nauk o Żywności SGGW Warszawa |