Archiwum aktualności

Podkarpacki Oddział PTTŻ zaprasza na cykl wykładów otwartych "JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI - ŚWIADOME ODŻYWIANIE".

 

 

Podkarpacki Oddział PTTŻ zaprasza na cykl wykładów otwartych

 

Podkarpacki Oddział PTTŻ

zaprasza na cykl wykładów otwartych

 

JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI -  ŚWIADOME ODŻYWIANIE

WYDZIAŁ BIOLOGICZNO-ROLNICZY

UNIWERSYTETU RZESZOWSKIEGO

                                                                                    

Ul. Zelwerowicza 9 s.108 (aula) godz. 15.00

 

 

22 października 2015

 

„Ekstrakty z nasion owoców  jagodowych, pozyskiwane w warunkach nadkrytycznego CO2, jako cenny surowiec kosmetyczny”

Dr inż. Elżbieta Sikora

Katedra Technologii Chemicznej i Procesów Rafineryjnych  Instytut Chemii i Technologii Organicznej

Politechnika Krakowska

 

19 listopada 2015

 

„Tradycyjne podkarpackie smaki”

Krzysztof Zieliński

Dyrektor ds. promocji

Stowarzyszenie  na Rzecz Rozwoju i Promocji Podkarpacia

PRO CARPATHIA

 

17 grudnia 2015

 

„Holistyczne odżywianie, czyli jak opóźnić zegar biologiczny?”

Dr inż. Tomasz Cebulak

Katedra Technologii i Oceny Jakości Produktów Roślinnych

Wydział Biologiczno-Rolniczy UR

 

21 stycznia 2016

 

„Makarony instant jako przykład żywności wygodnej”

Dr inż. Katarzyna Marciniak-Łukasiak

Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych  Katedra Technologii Żywności, Wydział Nauk o Żywności SGGW Warszawa

 

wstecz