Aktualności
BIOHAKING ZIMNEM – Morsowanie z ekspertem Łukaszem Szpunarem
Droga Społeczności Akademicka i Miłośników Ekstremalnych Wyzwań!
Koło Naukowe Technologów Żywności FERMENT oraz Wydział Technologiczno-Przyrodniczy Uniwersytetu Rzeszowskiego serdecznie zaprasza na wyjątkowe wydarzenie
BIOHAKING ZIMNEM – Morsowanie z ekspertem Łukaszem Szpunarem
Data: 01.03.2025, 9:00, Miejsce: ul. Zelwerowicza 4, 35-601 Rzeszów, budynek D9, sala 108,
Udział bezpłatny - ilość miejsc ograniczona, zapisy przez formularz Google forms !
Dla uczestników przewidziano poczęstunek i dodatkowe atrakcje!
PLAN WYDARZENIA
9.00-10.30 – Pokaz filmu „Zwykły chłopak z wielkimi marzeniami – #504km”
10.30-11.00 – Prelekcja Łukasza Szpunara
11.00-11.30 – Prelekcja Bartłomieja Florka
Trener Mistrzów, Certyfikowany Hipnoterapeuta, Psycholog Społeczny i Sportowy tajemnic techniki mentalnego przygotowania do ekstremalnych zagadnień i zaburzeń psychicznych!
12.00-12.30 – Przerwa kawowa
Chwila na, rozmowy i przebieg doświadczenia.
12.30-13.30 – Pokaz morsowania w lodzie!
Na własne oczy widoczne, jak wygląda nie w lodzie i poznasz technikę morsowania! To niepowtarzalna opinia do nauki od mistrza!
11.00-11.30 – Prelekcja Bartłomieja Florka
Trener Mistrzów, Certyfikowany Hipnoterapeuta, Psycholog Społeczny i Sportowy tajemnic techniki mentalnego przygotowania do ekstremalnych zagadnień i zaburzeń psychicznych!
12.00-12.30 – Przerwa kawowa
Chwila na, rozmowy i przebieg doświadczenia.
12.30-13.30 – Pokaz morsowania w lodzie!
Na własne oczy widoczne, jak wygląda nie w lodzie i poznasz technikę morsowania! To niepowtarzalna opinia do nauki od mistrza!
Podczas wydarzeń odbędzie się zbiórka charytatywna na rehabilitację Kacperka, która zmaga się z porażeniem mózgowym. Każdy grosz pomaga w rozwiązaniu i rozwiązaniu problemu operacyjnego.
Zgłoszenia: Link do zapisów: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNfQoDR4y9XeujInrWyFJStBx3e42iE-J_Wy8h2acN6_1O3Q/viewform?usp=sharing
Kontakt: 533170614
Liczba miejsc ograniczona
Serdecznie zapraszamy!
Zespół Koła Naukowego Technologów Żywności FERMENT
Liczba miejsc ograniczona
Serdecznie zapraszamy!
Zespół Koła Naukowego Technologów Żywności FERMENT
