Zamówienia publiczne archiwalne
ZP/UR/19/2017 Dostawa łaźni wodnej, starterów oraz sprzętu kuchennego do wyposażenia pracowni Technologii Żywności
Nowy termin!! Termin składania ofert upływa w dniu 17.03.2017r. o godz. 11:00
Odpowiedzi na pytania do siwz z dn. 13.03.2017r.
Informacja o zmianie treści siwz z dn. 13.03.2017r.
SIWZ-modyfikacja z dn.13.03.2017r.
Informacja o zmianie ogłoszenia z dn. 13.03.2017r.
Odpowiedzi na pytania do siwz z dn. 10.03.2017r.
Odpowiedzi na pytania do siwz z dn.09.03.2017r.
Informacja o zmianie treści siwz z dn. 09.03.2017r.
SIWZ-modyfikacja z dn.09.03.2017r.
Formularz oferty-modyfikacja z dn.09.03.2017r.
Formularz cenowy-zadanie 2-zał. nr 1.1 do siwz
Formularz cenowy-zadanie 4-zał. nr 1.1 do siwz
Projekt umowy-zał. nr 3 do siwz-modyfikacja z dn. 09.03.2017r.
Informacja o zmianie ogłoszenia z dn. 09.03.2017r.
Materiały do pobrania
- Pobierz plik ogłoszenie.pdf(490.7 KiB)
- Pobierz plik siwz.pdf(431.4 KiB)
- Pobierz plik Druk oferty- załącznik nr 1 do siwz.docx(27.4 KiB)
- Pobierz plik Formularz cenowy dla zadania nr 1-załącznik nr 1.1 do siwz.docx(18.0 KiB)
- Pobierz plik Formularz cenowy dla zadania nr 2-zał. nr 1.1 do siwz-zad.2.doc(55.0 KiB)
- Pobierz plik Formularz cenowy dla zadania nr 3-zał. nr 1.1 do siwz.docx(19.1 KiB)
- Pobierz plik Oświadczenie na podst.art. 25a ust.1-zał. nr 2 do siwz.doc(44.5 KiB)
- Pobierz plik projekt umowy-zał. nr 3 do siwz.pdf(256.7 KiB)