Zamówienia publiczne archiwalne
ZP/BP/02/2013 Świadczenie usługi cateringu dla uczestników projektu „Być przedsiębiorczym – nauka przez praktykę” wraz z obsługą wynikającą z realizacji zamówienia
Termin składania ofert upływa dnia 18.02.2013r. o godz.11:00
Materiały do pobrania
- Pobierz plik Ogłoszenie o zamówieniu.pdf(171.0 KiB)
- Pobierz plik SIWZ.pdf(419.3 KiB)
- Pobierz plik Formularz oferty- zał. 1 do siwz.pdf(89.9 KiB)
- Pobierz plik Opis przedmiotu zamówienia- zał.1.1 do siwz.pdf(96.7 KiB)
- Pobierz plik Oświadczenie na podstawie art.22- zał. nr 2a do siwz.pdf(37.1 KiB)
- Pobierz plik Oświadczenie na podstawie art.24-zał. nr 2b do siwz.pdf(37.1 KiB)
- Pobierz plik Oświadczenie z art. 24 ust.1 pkt 2-4- zał. nr 2c do siwz.pdf(39.0 KiB)
- Pobierz plik Projekt umowy- zał. nr 3 do siwz.pdf(173.2 KiB)