Zamówienia publiczne archiwalne
ZP/BP/03/2015 Wykonanie usługi cateringu podczas konferencji podsumowującej wprowadzenie innowacyjnego programu realizowanej w ramach projektu „Być przedsiębiorczym – nauka przez praktykę”.
Termin składania ofert upływa w dniu 12.06.2015r. o godzinie 10:00
Materiały do pobrania
- Pobierz plik Ogłoszenie o zamówieniu.pdf(273.0 KiB)
- Pobierz plik Siwz.pdf(368.9 KiB)
- Pobierz plik Formularz oferty- zał. 1 do siwz.pdf(36.8 KiB)
- Pobierz plik Opis przedmiou zamówienia- zał. 1.1 do siwz.pdf(41.5 KiB)
- Pobierz plik Oświadczenie Na podstawie art. 22 -zał. nr 2a do siwz.pdf(30.8 KiB)
- Pobierz plik Oświadczenie Na podstawie art. 24 - zał. nr 2b do siwz.pdf(31.3 KiB)
- Pobierz plik Informacja o nie przynależności do grupy kapitałwej- zał. 2c do siwz.pdf(32.3 KiB)
- Pobierz plik Projekt umowy-zał. 3 do siwz.pdf(171.5 KiB)
- Pobierz plik Wykaz uslug do kryterium- zał. nr 4 do siwz.doc(34.0 KiB)