Archiwalne zapytania ofertowe
Zapytanie ofertowe na: Wykonanie badań zleconych w ramach projektu „Innowacyjny produkt mięsno-roślinny o wzbogaconej wartości odżywczej i prozdrowotnej”
Termin składania ofert: 14.04.2022 r.
Materiały do pobrania
- Pobierz plik Zapytanie ofertowe.pdf(278.4 KiB)
- Pobierz plik Zał. nr 1 - Formularz oferty.pdf(266.9 KiB)
- Pobierz plik Zał. nr 2 - Opis przedmiotu zamówienia.pdf(213.7 KiB)
- Pobierz plik Zał. nr 3 - Formularz cenowy.pdf(230.0 KiB)
- Pobierz plik Zał. nr 4 - Oświadczenie - brak powiązań kapitałowych.pdf(136.4 KiB)
- Pobierz plik Zał. nr 5 Projekt umowy.pdf(278.3 KiB)